Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوای متعادل پاییز هوس سفر را چند برابر می‌کند. از طرفی رنگارنگی طبیعتش، هر دفعه خیالمان را به یک مقصد می‌برد. ایران 4 فصل و طبیعتش سرشار از تنوع است و هر نوع هوا و منظره‌ای که مناسب حال و هوایتان باشد، در سبدش حاضر و آماده دارد، امّا اگر مقصد سفرتان با زیباترین فصل سفر به آنجا همخوانی داشته باشد، انگار تمام حجم زیبایی‌اش را یکجا درون قلبتان می‌ریزد و لذتی وافر زیر رگهایتان جاری می‌کند! حتّی اگر قصد سفر هم نداشته باشید، شناخت زیباترین استان پاییزی ایران می‌تواند هیجان‌انگیز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طرفداران لست سکند با کمپین زیباترین استان هر فصل آشنا هستند، در ادامه همراه ما باشید که درباره کمپین زیباترین استان پاییزی ایران بیشتر برایتان بگوییم.

ماجرای کمپین زیباترین استان پاییزی ایران در لست سکند چیست؟

کرونای دوساله همه اهل سفر را چشم انتظار و دلتنگ جاده نگه داشته. حالا که وضعیت رو به بهبود است و درصد چشمگیری از جمعیت در حال واکسینه شدن هستند، شاید این بار معادله به نفع عاشقان سفر تغییر کند و خیالشان را بابت جابه‌جایی و مسافرت راحت کند. در حال حاضر هم سفرها در حال جان گرفتن دوباره هستند، امّا بدون شک نیاز به احتیاط و مراقبت‌های فراوان دارد تا دوباره گرفتار پیک‌های جانفرسای کرونا نشویم.

 اگر از آن دسته افرادی هستید که نقشه را جلویتان گذاشته‌اید و قرار است با رعایت پروتکل‌ها یک سفر به مقصد استان‌های ایران برای پاییزتان انتخاب کنید، دست نگه دارید. قرار است در این کمپین بزرگ که بسیاری از اهالی سفر در آن شرکت می‌کنند، استان‌های ایران را وارد رقابت پاییزی کنیم و ببینیم کدام یک از این رقابت سخت، جان سالم به در می‌برد و به عنوان زیباترین استان پاییزی ایران انتخاب می‌شود. آن وقت لیستی که از زیباترین استان های پاییزی ایران به دست می‌آید که می‌تواند راهنمای بسیار مناسبی برای انتخاب مقصد سفرتان شود.

البته حتّی اگر قصد سفر نداشته باشید، با زیباترین شهرهای پاییزی ایران آشنا می‌شوید و جاذبه‌های ایران را بیش از قبل می‌شناسید. امّا روال برگزاری کمپین زیباترین استان پاییزی ایران به چه صورت است؟

کمپین زیباترین استان پاییزی ایران لست سکند کجا و چگونه برگزار میشود؟

زیباترین استان پاییزی ایران را قرار است در صفحه رسمی اینستاگرام لست سکند با آی دی @Lastsecondtours به رأی گیری بگذاریم که تمام مخاطبان فرصت شرکت در آن را داشته باشند. این کمپین در 5 مرحله به صورت استوری در تاریخ‌های مشخص برگزار می‌شود. در هر استوری بین دو استان رقابت صورت می‌گیرد و برای رأی به هر کدام از استان‌ها 24 ساعت فرصت دارید تا زیباترین استان پاییزی ایران را به دلخواه انتخاب کنید.

برای ورود به صفحه رسمی اینستاگرام لست سکند کلیک کنید

در هر مرحله، استان‌هایی که رای کمتر آورده‌اند از رقابت حذف می‌شوند و برنده‌ها به مرحله بعد راه پیدا می‌کنند. در نهایت در مرحله نیمه نهایی، رقابت میان 4 استان ادامه پیدا می‌کند که دوتای آنها به مرحله نهایی می‌رسند و در آخر هم یکی از این دو که رای بیشتری کسب کند، پیروز میدان می‌شود.

 تاریخهای برگزاری این 5 مرحله:

 مرحله اول (سه شنبه 4 آبان): ۳۲ استان با هم رقابت می‌کنند و ۱۶ استان به عنوان برگزیده به مرحله دوم می‌روند. مرحله دوم (جمعه 7 آبان): 16 استان با هم رقابت می‌کنند و 8 استان به عنوان برگزیده به مرحله سوم می‌روند. مرحله سوم (یکشنبه 9 آبان): 8 استان با هم رقابت می‌کنند و 4 استان به عنوان برگزیده به مرحله چهارم می‌روند. مرحله چهارم (سه شنبه 11 آبان): 4 استان با هم رقابت می‌کنند و 2 استان به عنوان برگزیده به مرحله پایانی می‌روند. مرحله نهایی (جمعه 14 آبان): 2 استان با هم رقابت می‌کنند و یکی از آنها به عنوان زیباترین استان پاییزی ایران انتخاب می‌شود.

مراحل انتخاب بهترین استان پاییزی ایران

سخن آخر

ایران را کمتر از آنچه می‌پنداریم، می‌شناسیم. گاهی چنین مسابقاتی، ما را با جلوه‌های دیگری از مناظر زیبایی که در ایران هست، آشنا می‌کند. البته بدون شک انتخاب زیباترین استان از میان طبیعت بی‌نظیری که در جای جای ایران وجود دارد، بسیار سخت است، پس حتما رقابت سختی خواهد شد! برای آنهایی که عاشق پاییزند و از دیدن بی نظیرترین عکس های پاییزی لذت می‌برند، این کمپین بسیار هیجان انگیز خواهد بود.

حالا برای کمپین آماده‌اید؟ چشمتان به استوری‌های صفحه لست سکند باشد تا در این رقابت تنگاتنگ میان استان‌های همیشه زیبای ایران، سهمی داشته باشید و تجربه سفرتان به استان های مختلف را در اختیار دیگران بگذارید! منتظر رأی‌تان هستیم… 

 

منبع خبر : وبلاگ لست سکند

 

منبع: فردا

کلیدواژه: استان های مختلف ایران زیبایی نیمه نهایی وبلاگ استان با هم رقابت می کنند لست سکند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۰۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند

روزنامه فرهیختگان در مطلبی از کمرنگ شدن فضای انتخاباتی گلایه کرد.

این روزنامه نوشت: درک این موضوع که فضای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اصلا رنگ و بویی از حال و هوای انتخاباتی ندارد، چندان نیاز به استناد به نظرسنجی‌ها و پرسش از مردم ندارد.

اگر نگاهی به اخبار برجسته روز در رسانه‌ها هم بیندازیم، در پرداخت اخبار رسانه‌ها کمتر خبری درباره انتخابات و رقابت‌های انتخاباتی پیدا می‌کنیم که میان دیگر اتفاقات و تحولات اساسا گم می‌شوند.

اگرچه بخشی از این سردی فضای انتخاباتی، به خاطر دور دوم انتخاباتی مجلس طبیعی است اما این تنها علت کمرنگ شدن فضای انتخاباتی در دور دوم انتخابات مجلس نیست، کمااینکه این دور تقریبا سردترین انتخابات در طول دوره‌های انتخابات‌های مجلس را شاهد هستیم.

یکی از عواملی که در افزایش شور و شوق انتخاباتی موثر است که ردپای آن در دیگر انتخابات‌های مجلس هم مشاهده می‌شود، رقابت میان گروه‌ها و جناح‌هاست.

در انتخابات مجلس دوازدهم، اساسا رقابت جدی حول گروه‌ها و جناح‌ها شکل نمی‌گیرد. این رقابت اگرچه درون جبهه اصولگرایی جریان داشت و دارد و بیشتر خود را در قالب عقده‌گشایی‌های سیاسی و افشاگری‌ها نشان داد اما ردی از جدیت این رقابت یا بسط این رقابت در میان گروه‌های مردم دیده نمی‌شود.

در این دوره جدای از اینکه اصلاح‌طلبان حضور جدی نداشتند، نتوانستند رقابت جدی با اصولگرایان شکل بدهند و کفه سنگین رقابت در میان لیست‌های درون‌اصولگرایی استوار بود. اما اگر از اقشار مردم می‌پرسیدید کدام یک از این لیست‌ها به دیگری ارجحیت دارد، تقریبا نمی‌توانستند تمایزی میان آن‌ها قائل شوند. درواقع رقابت میان اصولگرایان، در همان حد و درون اصولگرایان آن هم تنها بر سر تصاحب قدرت محدود ماند.

رقابت شکل‌گرفته بیش از آنکه بین اقشار مردم برقرار باشد، گویی بین خود کاندیداهاست تا این بار چه کسی در صدر مجلس شورای اسلامی به عنوان رئیس بنشیند وگرنه اتفاق تازه‌ای قرار نیست رخ دهد.

حالا در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم بخش اصلی دغدغه اصولگرایان روی این موضوع متمرکز است که قرار است چه کسی ریاست مجلس را به عهده بگیرد، در حالی که اگر نگاهی به دغدغه مردم درمورد انتخابات یا ساختار مجلس بیندازیم، اینکه قرار است چه کسی روی صندلی ریاست مجلس بنشیند برای مردم اهمیتی ندارد. این عملا شکاف میان دغدغه مردم و رقبای انتخاباتی را نشان می‌دهد.

در میانه این دعوا خبری از ارائه ایده برای بهتر شدن عملکرد مجلس یا مطرح شدن لزوم تنظیم قوانین در مجلس دیده نمی‌شود. تنها تمرکز احزاب روی این موضوع استوار است که قالیباف، رئیس مجلس بماند یا فرد دیگری رئیس مجلس شود. طبعا این خلأ ایده در دور دوم انتخابات هم تغییری نداشته و در همچنان برهمان پاشنه بی‌ایده بودن و ادامه دعوا برای تصاحب قدرت می‌چرخد.

کاسبان کاهش مشارکت

خروجی چنین فضایی نهایتا همین تصویری می‌شود که در انتخابات دوازدهم شاهد آن بودیم، در این فضا تنها یک طیف محدود در انتخابات مشارکت می‌کنند، بدنه اجتماعی که در هرشرایطی رای مشخصی دارند در انتخابات مشارکت می‌کنند و دیگر اقشار عملا توجهی به انتخابات نمی‌کنند و نهایتا آنچه در تهران در دور اول رخ داد دیده می‌شود و رای نفرات اول راه‌یافته به مجلس کاهش محسوس و قابل‌توجهی به نسبت دوره‌های دیگر مجلس در انتخابات‌ها داشت.

به نظر نمی‌رسد در دور دوم هم اتفاق ویژه و متمایزی رخ دهد، کمااینکه این احتمال وجود دارد که حضور آن بدنه اجتماعی خاص در این دوره هم کمتر از دوره‌های قبل شود و حالا نماینده‌هایی با ۵۰ یا ۶۰ هزار رای وارد بهارستان شوند. در این میان البته بارها نیز به این موضوع اشاره شده که بخشی از این گروه‌های سیاسی اساسا حیات خود را در کاهش مشارکت وعدم حضور دیگر طیف‌های جامعه پای صندوق‌های رای می‌بینند و اتفاقا تعمدا دیگر گروه‌های جامعه را در اظهارات و صحبت‌ها و حتی وعده‌های انتخاباتی خود حذف می‌کنند و روی صحبت خود را تنها قشر و طیف خاصی قرار می‌دهند. حالا این روزها این جریان حضور پررنگ‌تری در رقابت‌های انتخاباتی دارند و تلاش می‌کنند همچنان روند مطلوب خود را حفظ کنند.

دیگر خبرها

  • نمایندگان مرحله دوم تهران با ۵۰-۶۰ هزار رای وارد مجلس می‌شوند
  • کاندیداها در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند
  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم
  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • رقابت نزدیک مرحله دوم وظایف ما را نیز سنگین‌تر می‌کند
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند